Vi kan leverer flere typer varmeovner. Her er noen eksempler:

Panelovner:

3001 TPA

Glamox 3001 TPA har en funksjonell design som gjør at varmen raskt sendes ut i rommet. Tilgjengelig i flere effekter fra 400 W til 2000 W. Designet for bruk i boliger og næringsbygg.

Designet for “plug-in” termostat

Du kan velge mellom mange forskjellige termostater. Alt fra enkle elektroniske, til de mest avanserte sentrale reguleringer.

Minimal støvforbrenning

Ovnen har minimal støvforbrenning på grunn av den store overflatekjølingen av elementet. Den har ingen skarpe kanter og har en glatt og slitesterk overflate. Ovnen er beskyttet mot overoppheting, og dekselet over reguleringspanelet hindrer uønsket endring av temperaturen.

Holdbar overflate for enkel rengjøring

Ovnen kan enkelt løsnes fra braketten på toppen, og deretter vippes frem, noe som forenkler rengjøringen.


H25 H

Glamox H25 H er en oljefylt veggovn med stor overflate og en integrert elektronisk termostat, som varmer på en skånsom, effektiv og behagelig måte. Temperaturen settes enkelt med et dreibart hjul. H25 Høy er tilgjengelig i flere effekter fra 350 W til 1250 W. Leveres med av/på bryter og kabel med støpsel. Varmeovnen er lett å montere og leveres med et eget veggfeste.

Lang levetid og enkelt vedlikehold
Livssyklusen til oljefylte ovner er svært lang, og det er neppe behov for vedlikehold utover rengjøring. Ovnen er stillegående og luktfri.

Resirkulerbar
H25 H er fylt med termisk olje som kan gjenvinnes. De andre delene som inngår i produktene kan resirkuleres når ovnen etter mange tiår må erstattes.


Yali G

Yali G tilbyr den klassiske panelovnens diskrée design, oppdatert med moderne detaljer som for eksempel mykt avrundede kanter. Det hele blir fullendt med toppgitter og sidepaneler som skjuler det du ikke vil se. Denne miksen av tradisjonelt og moderne passer perfekt inn i enhver dekor.


 Yali F

Tidløse panelradiatorer i en design som blir enda flottere takket være de vakre, glatte overflatene og de moderne detaljene, som for eksempel de distinkte linjene. Radiatoren med sin innkledte utførelse utstråler eleganse. Yali F har en helt glatt front.


Yali PF

Tidløse panelradiatorer i en design som blir enda flottere takket være de vakre, glatte overflatene og de moderne detaljene, som for eksempel de distinkte linjene. Radiatoren med sin innkledte utførelse utstråler eleganse. Yali PF ? er en utsøkt radiator med glatt front som smykkes av en rad distinkte, men grunne, horisontale spor.


 Yali LG

Yali LG tilbyr den klassiske panelovnens diskrée design, oppdatert med moderne detaljer som for eksempel mykt avrundede kanter. Det hele blir fullendt med toppgitter og sidepaneler som skjuler det du ikke vil se.Yali LG har en maksimal overflatetemperatur på 60°C, noe som gjør den velegnet til barnehager og baderom.


Dekorative ovner:

Epok H

Retrodesignen til Epok H gjør at den passer godt inn både i moderne og tradisjonelle interiører.


 Epok V

Retrodesignen til Epok V gjør at den passer godt inn både i moderne og tradisjonelle interiører.


 Milo H

Støpt granitt er et visuelt svært vakkert materiale som dessuten bevarer varmen utmerket.


 Milo V

Støpt granitt er visuelt imponerende og holder enestående godt på varmen. Milo utnytter begge disse egenskapene maksimalt, og fås i fire organiske fargetoner slik at du kan skape det visuelle uttrykket du er ute etter.


NOBØ SAFIR – Ovnen som også er et speil

Nobø Safir er en unik glassovn som i sitt moderne design utgjør det ypperste innen varmeovner. Det er glasset som er varmeelementet i ovnen, og dermed glassflaten som avgir varme til omgivelsene.

EN GJENNOMSKUELIG HEMMELIGHETOvnen består av to glassplater som er sammenføyd, og har fått en ramme i eloksert aluminium. Fremsiden av det bakre glassplanet har fått påført et usynlig, elektrisk ledende sjikt. Det er dette sjiktet som avgir varmen, og temperaturen fordeler seg raskt og jevnt over hele glassflaten. Det fremre planet utgjør elektrisk og mekanisk beskyttelse. Ovnen er gjennomsiktig, glassklar, blender inn i interiøret eller inspirerer til spennende, kreative løsninger som en kontrast i miljøet.
Safir kan også fås som speil til å ha i entrè eller garderobe.

MOTIV En mulighet med Safir er at frontglasset kan påføres et motiv som kjøperen velger selv – og som i fargevalg og stil passer inn i interiøret i rommet. Denne muligheten tilfører interiøret en ny dimensjon. Ovnen kan bli som kunst på veggen med et kunstnerisk motiv, “appetitt-teaser” for cafèen med motiv av kaffe/vanilje/is/sjokolade/kaker eller reklame for firmaet med påtrykket firmalogo osv. i tillegg til at den gjør jobben som varmeovn.

MONTERING Ovnen kan monteres vertikalt og horisontalt på veggen etter eget valg.


For flere ovner se link:
www.glamox.no
www.glendimplex.no
www.lviprodukter.no